VIDEO – E qeshura e këtij fëmije është thjeshtë virale!

Te qeshurat e femijeve e zbukurojne jeten e prinderve, po jo vetem! Te qeshurat e ketij femije jane aq te dashura, sa qe zyrtarisht kane rrembyer zemren e internetit…

Ky femije ishte ne nje ambient te hapur me gjelberim (mbase ferme apo park i mbrojtur) kur nje qafgjate po hante ushqimin e tij kur ky ishte ne veture.

Te qeshurat e tij jane virale, dhe ndaj tyre nuk mund te permbaheni as ju! /MESAZHI/

VideoCredits: JukinVideo