“Vijmë edhe një herë”

Në 20-vjetorin e rënies, Mesazhi.com sjellë një video të familjes Jashari dhe momente të treshes, Adem Jashari, Hamëz Jashari, së bashku me prindin e tyre, Shabanin.

Kjo video është një recital i realizuar nga AKEA, e të cilën ua risjellim edhe njëherë në kujtesën tuaj.