Vjedhje e rëndë në Prizren

Vjedhjet brenda shtëpive po vazhdojnë të jenë shqetësuese në vendin tonë.

Mbrëmë në Prizren një person ka raportuar në polici se persona të panjohur kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari, para te gatshme dhe një pistoletë me leje valide .