Zaev: Kosova e Sërbia të mësojnë nga rasti ynë me Greqinë

Si Kryeministër i RMV-së kam miqësi me të gjithë liderët e vendeve të rajonit.

Politikanët e Kosovës dhe Serbisë le të mësojnë nga rasti ynë me Greqinë, për t`u ofruar qytetarëve perspektivë më të mirë – tha Kryeministri Zaev.

“Të ulen e të dialogojnë. BE-ja urgjentisht t`I liberalizojë vizat për qytetarët e Kosovës. Duhet të zgjidhet cështja e Kosovës. Vendnumëro humbin qytetarët” – tha Kryeministri Zaev. /tetovasot