10 futbollistët që agjërojnë Ramazanin, mes tyre edhe një shqiptar (Foto)

Futbolli është një sport që të lodh shumë, dhe ku stërvitjet apo ndeshjet u bëjnë një forcim të madh lojtarëve, por gjithsesi disa prej tyre zgjedhin që të agjërojnë në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Nuk janë të rralla rastet, kur futbollistë të caktuar kanë luajtur me agjërim, dhe të tjerë, ku mes zgjedhjes agjërim apo futboll, kanë zgjedhur të parën.