500 mijë vaksina ‘Sinovak’, vijnë sot në Shkup

Sot në Shkup do të arrijnë 500.000 vaksina “Sinovak”.

Pranim-dorëzimi i vaksinave do të bëhet në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, mes sekretarit shtetëror të Ministrisë së Shëndetësisë, Ivanka Stojanoski dhe ambasadorit të Kinës, Xhang Xuo.