A është kjo mënyra më argëtuese për të matur shpejtësinë e veturës?

Vetëm më të shpejtët arrijnë të tërheqin mbulesën e tavolinës për të mos rrëzuar gotar. Është e njëjta gjë edhe me veturat.

Më në fund, një sfidë argëtuese dhe jo shumë e rrezikshme po përhapet përmes TikTok.

Fatkeqësisht, vetëm disa do të arrijnë ta kalojnë atë sepse suksesi varet nga përshpejtimi i veturës dhe kjo kushton.

Sigurisht, ekziston edhe mundësia e marrjes së një litari mjaft të gjatë, sepse në fund të fundit, shpejtësia është e rëndësishme, jo nxitimi.

Kohët e fundit, në këtë platformë gjithnjë e më të popullarizuar, ka pasur një rritje drastike të videove me hashtag #tableclothchallenge, ndër të cilat ka tema të shumta automobilistike.

Gjegjësisht, përdorues të shumtë kanë arritur në përfundimin se me ndihmën e veturës mund ta kapërcejnë me sukses sfidën, pra këtë sfidë gjithmonë tërheqës.

Audi R8, Corvette, madje edhe seria BMW 5 (vagon) ishin ndër më të suksesshmit. Pronarët e Tesla, BMW M4 dhe Mercedes AMG S63 nuk ishin aq me fat.

Pasi të kenë zotëruar bazat e fizikës në teori, ata do të kuptojnë se si mund të përballojnë sfidën me një veturë dukshëm më të lirë. /

@ayypatrick What car should I do next??!🤔 #cars #audir8 #mclaren #tableclothchallenge ♬ Can Can – Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg