Abelard Tahiri deklarohet rreth raportimeve për dorëheqje

Ditëve të fundit ishte kryelajm i mediave për shkak të raportimeve se ai ka ofruar dorëheqjen nga posti që ushtronte.

Por, është vet Abelard Tahiri, ai i cili ka konfirmuar se do ta vazhdojë edhe më tutje detyrën e tij si Ministër i Drejtësisë, pavarësisht raportimeve rreth dorëheqjes, njofton Klan Kosova

”Kryefjala e angazhimit tim politik e institucional është fuqizimi i sundimit të ligjit dhe kontributi për një shtet dhe shoqëri moderne që udhëhiqet nga parimet më të ndritura të demokracisë dhe mundësive e trajtimit të barabartë për të gjithë.

Sfidat janë evidente, mirëpo me përkushtim dhe dinamikë të shtuar do të shtojmë edhe rezultatet”.