Abrashi: S’kemi koalicion zyrtar me AAK-në

Arban Abrashi i LDK-së tha se koalicioni me AAK-në nuk është zyrtar.

Megjithatë, thotë se është takuar me kandidatin e AAK-së për kryetar të Prishtinës, Arbër Vllahiu dhe kemi diskutuar për programin.

“Arbër Vllahiu është i autorizuar për bisedime për koalicion të mundshëm. Jam takuar me të, por ende nuk ka asgjë zyrtare”, tha Abrashi.