Agim Bahtiri shtron iftar për 800 persona

Nënkryetari i AKR-së dhe kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka shtruar iftar për më shumë së 800 agjërues.

Kështu ka bërë të ditur ai përmes një postimi në Facebook, ku ka thënë “sonte shtruam iftar për më shumë se 800 persona, duke e lutur Allahun që t’i pranoj adhurimet tona gjatë këtij muaj të begatë”.

Ndryshe Bahtiri çdo vit shtron iftare për qindra agjërues.