Arrestohet personi që sulmoi objektin e Komunës së Prishtinës

Policia e Kosovës ka bërë arrestimin e personit i cili përgjatë orës 13:00 të ditës së sotme ka sulmuar me ngjyrë dhe shtalba objektin e Komunës së Prishtinës.

Ndërsa Policia Kosovës ka konfirmuar për Indeksonline shoqërimin e personit në fjalë për në stacionin e Policisë ku edhe është duke u intervistuar.

Kurse pas intervistimit pritet që prokurori i rastit të vendosë për masën e cila do t’i shqiptohet personit në fjalë.