Avokati i Shtëpisë së Bardhë largohet nga detyra

Me largimin e McGahn nga Shtëpia e Bardhë do të dobësohet ekipi ligjor i presidentit Trump që ndjek hetimin për Rusinë. Gjithashtu vihet në dukje se në vend të McGahn pritet të emërohet një person apo persona tjerë.

Sipas mediave amerikane McGahn dëshironte bashkëpunim të afërt me ekipin e Mueller-it dhe për këtë ai kishte zhvilluar negociata të gjata me personat lidhur me këtë çështje. Por, pretendohet se Trump është zemëruar nga këto bisedime. Thuhet se McGahn ka kërkuar të largohet nga detyra për shkak të tensioneve mes tij dhe Trumpit.

Pretendohet se në vend të McGahn mund të emërohet Emmet Flood i cili aktualisht ndjek hetimet për Rusinë në Shtëpinë e Bardhë.