BIK tribunë për nder të fillimit të Ramazanit

Nën organizimin e Këshilit të Bashkësisë Islame të Prishtinës është mbajtur tribuna kushtuar fillimit të muajt të shenjt të Ramazanit.

Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë ishte e vogël për t’i pranuar të gjithë të interesuarit për të ndjekur tribunën ku ligjëroi hoxha Shefqet Krasniqi.

Aty u fol për mirësitë e muajt Ramazan dhe rëndësinë dhe vlerën e agjërimit gjatë këtij muaji.