Dëborë në Arabinë Saudite

Bie dëborë në qytetin Tureyf, që ndodhet në rajonin kufitar verior të Arabisë Saudite.

Sipas lajmit të “Sputnik”, ndërsa reshjet e borës ishin efektive në zonat e larta dhe malore të qytetit, shumë zona në rajon u zbardhën nga dëbora.

Qendra Kombëtare Meteorologjike e Arabisë Saudite njoftoi se temperaturat në rajon, të cilat mund të bien deri në 7 gradë, mund të shkojë nën zero. /trt