E verbër por mahnitë të gjithë me zërin e mrekullueshëm

Në në program të organizuar në shtetin e Malajzisë një vajzë mahniti të gjithë.

Ajo mahniti publikun jo vetëm pse ishte e vogel dhe kishte një zë aq të bukur, por për faktin që ajo është edhe me nevoja të vecanta.

Ajo emocionoi dhe e bëri të qaj moderatorin, jurinë dhe publikun.
Ju ftojm ta ndiqni kaptinën e Kuranit “Er Rahman” me përkthim.