Edhe ky eksperiment na duhej! (Video)

Mendja e njeriut nuk ka kufi te imagjinates, dhe skperimentet jane pjese e kesaj imagjinate. Duke pasur parasysh se ndonjehere ato mund te jene te rrezikshme, shpeshhere keshillohet qe ato te mos kryhen ne kushte shtepiake.

Ky eksperiment eshte njeri nga ata, ku nje lavatrice vendoset ne nje tranpoline, teksa eshte duke kaluar ne rrotullim centrifugal.

Perfundimi i saj? Shiheni vet! /MESAZHI/