Edi Rama ndërpret fjalimin për ta respektuar ezanin

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka shfaqur respekt per ezanin teksa ishte mbajtur nje fjalim prane mbeshtetesve te tij ne qytetin e Pukes.

Teksa ishte duke shpalosur punen e tij, ne sfond nisi te degjohej thirrja e muezinit per namaz, dhe pikerisht ky ishte momenti kur kryeministri shqiptare tha: “Ketu duhet te ndalemi”.

Ezani, i cili vazhdoi te jehonte ne ambientin e hapur, si duket qetesoi jo vetem kryeministrin, por edhe te pranishmit qe ne fund e duartrokiten zgjuarsine e ketij veprimi. /Mesazhi/