Edukimi i egos – (VIDEO)

Muhabet Ramazani – 05 – “Edukimi i egos”

Kontrollimi i egos nënkupton të marrurit me vetën ton dhe anashkalimi i punëve të të tjerëve. Njeriu duhet të ketë parasysh që në qoftëse mundet me e kntrollu egon e tij, të gjitha problemeet e tjera do të jen më të lehta.