FIFA hap rast disiplinor ndaj Federatës së Serbisë

FIFA ka hapur rast disiplinor ndaj Federatës së Futbollit të Serbisë, pas fyerjeve dhe ngjarjeve që ndodhën në ndeshjen e së premtës mes Serbisë dhe Zvicrrës.

Sipas gazetarit Arlind Sadiku, lojtarët dhe zyrtarët e ekipir serb akuzohen për sjellje të pahijshme, për dsikriminim dhe për rendin dhe sigurinë e ndeshjes.

Sipas Sadikut, një rast i tillë nuk është hapur ndaj Granit Xhakës.