Fotot historike që të lënë pa fjalë (FOTO)

Kur sheh foto historike, duket sikur bota ka qenë vërtetë bardhezi dhe ka pasur vetëm luftëra dhe sëmundje.

Por BoredPanda ka shkuar pas në kohë, dhe ka gjetur disa nga fotot më të ngrohta dhe të dashura të atyre ditëve që ikën.

Që nga një vogëlush që merr si dhuratë një qenush nga gjyshi i tij , çifti viktorian që mundohet të mbajë të qeshurën teksa bën foto e shumë të tjera. Shihni fotogalerinë!

Viti 1955

Vitet 1890

Lufta e Dyte Boterore

1974, femija degjon per here te pare

Viti 1959

Viti 1956, kafshet perdoreshin ne terapite e femijeve

Viti 1954