Fundoset një anije me 70 persona (Video)

Foto Arkiv

Autoritetet në veri të Brazilit thonë se një anije me 70 persona në bord është fundosur në një lum të madh.

Raportohet se shtatë persona janë mbytur dhe dhjetëra të tjerë janë zhdukur.

Zyra për Siguri Publike në shtetin Para ka njoftuar sot se 25 persona ia kanë arritur të dalin në breg dhe se shtatë trupa të pajetë janë nxjerrë nga uji. Pjesa tjetër figurojnë të zhdukur.

Autoritetet thonë se anija po udhëtonte në Lumin Xingu kur u fundos. Nuk dihet shkaktari i fundosjes së saj./Mesazhi/