Gazetari po raportonte nga Jerusalemi, por një grua ia prishi… (Video Komike)

Një gazetar suedez ishte duke raportuar nga qyteti palestinez Kuds (Jerusalem), kur një pamje jo dhe aq e këndshme doli para kamerës së tij.

Raportimi i tij u ndërpre nga një grua, e cila ishte e pavetëdijshme se ishte duke u transmetuar në xhirime live.

Ajo ishte duke i bërtitur dikujt (me gjasë burrit apo fëmijëve të saj), dhe vetëm më pas e kuptoi se cfarë kishte bërë dhe u largua. Ajo cfarë pasoi ishin të qeshurat me të madhe!