Gjithçka gati në Gazivodë për pritjen e Presidentit Vuçiq

Në Gazivodë janë mbledhur shumë njerëz të komunitetit serb në Kosovë, dhe e gjithë kjo për t’i uruar mirëseardhje Presidentit të tyre, Aleksander Vuciq, shkruan gazeta serbe, Kurir.

Në digën e termocentralit është vendosur edhe një flamur i madh i Serbisë, me mesazhin “Mirë së vini President i Serbisë”. Kurse pran tij janë vendosur edhe flamuj të vegjël, vazhdon rrëfimi në këtë shkrim të së përditshmes serbe.

Siç raportojnë këta të fundit, situata pran hidrocentralit tashmë është e qetë, teksa po kryhen edhe përgatitjet e fundit për pritjen e presidentit serb, Vuçiq.