Hapet edicioni i 24-të i panairit të librit në Prishtinë

Me moton “Përgjigjia është libri” të mërkuren në Prishtinë u hap panairi i 24 i librit nga “Shoqata e Botuesve të Kosovës”
Shtëpia botuese “Dituria Islame” e cila tradicionalisht është pjesë e këtij panairi për libërdashit këtë vit prezantohet me 77 tituj prej tyre 6 tituj të rinjë dhe me oferta deri 20% zbritje.