Ide si t’i shfrytëzoni hapësirat në një apartament të vogël

Living-room interior in scandinavian style. Mock-up interior with poster. 3d render.

Zakonisht kur vie koha të renovojmë, apo të blejmë ndonjë gjë të re për apartamentin tonë është shumë e vështirë të zgjedhim orenditë, ku t’i vendosim, si dhe ngjyrat.

Kjo pjesë bëhet edhe më e vështirë nëse keni një apartament të vogël, njofton Klan Kosova.

Disa nga gabimet që bëhen gjatë renovimit janë si zgjedhja e orendive me ngjyrë të mbylltë, orenditë e vogla, ndriçimi i tepruar, dekorimet e tepërta etj.

Më poshtë kemi paraqitur gabimet dhe se si do të duhej të ishte.