Iran – Katër të ekzekutuar për spiunazh për Izraelin

Katër persona janë ekzekutuar, pasi u shpallën fajtorë për spiunazh për Izraelin, njoftoi të dielën agjencia zyrtare e lajmeve e Republikës Islamike të Iranit, IRNA.

IRNA raportoi se të katër kishin qenë anëtarë të një rrjeti të drejtuar nga Mossad, agjencia kombëtare e shërbimit sekret izraelit.

”Ata ishin zbuluar se kishin dëmtuar pronën publike dhe se ishin përfshirë në rrëmbimet e civilëve”, tha ajo.

Nuk u publikuan detaje se ku u arrestuan të katërt ose se kur u ekzekutuan.

Nuk u përmend gjithashtu një lidhje me trazirat aktuale në pjesën më të madhe të Iranit.