Ja 10 gënjeshtrat mbi kancerin që ju kanë bërë të besoni

Ju keni mësuar të gjitha llojet e gënjeshtrave në lidhje me kancerin nga “profetët e kancerit” – institucionet, mjekët e kancerit, qendrat onkologjike dhe krijuesit e ilaçeve të kimioterapisë të cilët përfitojnë nga kanceri.

Në mënyrë që fitimet e tyre të jenë të rrjedhme, ata ju mbajnë në errësirë për të vërtetat e kancerit: si mund të parandalohet dhe si mund të kthehet prapë!

Nëse ju ose një i aferm jeni diagnostikuar me kancer (ose dyshoni se mund të keni kancer), është e rëndësishme të mësoni se si industria e kancerit fitimprurës ka gënjyer për ju.

Mos harroni, mjekët e kancerit si onkologu kriminal Dr Farid Fata kanë diagnostikuar gabimisht njerëzit me kancer për të fituar para nga “trajtimi” i tyre me kimikate vdekjeprurëse të njohura si “kimioterapia”. Dr. Fata, i cili ka punuar në Detroit, tani është një kriminel i dënuar.

Por ka më shumë kriminelë që punojnë brenda industrisë së kancerit: onkologët, kirurgët e kancerit, specialistët për kancerin e gjirit dhe artistët me mamografi.

Qëllimi i tyre është që t’ju trembin me një diagnozë të rreme pozitive, pastaj të bindeni që të nënshtroheni kirurgjisë, kimioterapisë ose terapisë rrezatuese që as nuk keni nevojë!

Për të shmangur të gjitha këto dhe ndoshta edhe për të shpëtuar jetën tuaj, mësoni dhe mbani mend këto 10 gënjeshtra lidhur me kancerin.

10 gënjeshtrat :

GENJESHTRA # 1) Kanceri është shkaktuar nga fatI i keq spontan, pa shkak.
E VËRTETA: Kanceri gjithmonë ka një shkak. Nuk ka gjë të tillë si kanceri “spontan” pa shkak, dhe mjekët e kancerit që pretendojnë se ekzistojnë dukuri të tilla nuk praktikojnë asgjë.

GENJESHTRA # 2) Nuk ka shërim për kancerin.
E VËRTETA: Ka mijëra shërime për kancerin që tashmë ekzistojnë në botën natyrore dhe po përdoren çdo ditë të gjithë anembanë planetit, jashtë monopoleve të kontrolluara të mjekësisë farmaceutike dhe kimioterapisë toksike.

Trupi juaj tashmë e di se si të kuroj kancerin! Ai ka nevojë vetëm për burimet (dhe shmangien e kimikateve toksike) për ta përmbushur atë.

GENJESHTRA # 3) Kimioterapia trajton kancerin.
E VËRTETA: Kimioterapia është një lloj “bombardimi kimik” për të larguar helmet që ndodhen në të gjithë trupin.

Tkurrja e matshme e tumoreve të kancerit nuk është aspak një “trajtim” për kancerin. Përveç nëse qelizat burimore të tumorit të kancerit hiqen ose shkatërrohen, tumori rritet.

Dhe sapo trupi të helmohet nga kimioterapia, përgjigja e saj imune ndaj kancerit kompromentohet përgjithmonë, prandaj kanceri tenton të kthehet në organe të shumëfishta brenda 12-24 muajsh pasi një person i nënshtrohet kimioterapisë.

GENJESHTRA # 4) Nuk ka gjë ushqim anti-kancer ose barishte shëruese.
E VËRTETA: Barnat anti-kancer janë krijuar që nga fillimi i jetës në planetin tonë.

Ka mijëra ushqyes të bimëve anti-kancerogjene që gjenden në ushqime në çdo dyqan ushqimor (vetëm në seksionin e prodhimeve të freskëta!).

Vetitë e anti-kancerit të këtyre ushqimeve të fuqishme (si shafran i hidhur, hudhra, qepët, xhenxhefil dhe brokoli) rrallë marrin ndonjë vëmendje nga mediat, sepse ato nuk mund të patentohen dhe të shndërrohen në droga me përfitim të lartë.

GENJESHTRA # 5) Asnjë nga kimikatet që përdoren në produktet e kujdesit personal nuk shkaktojnë kancer.

E VËRTETA: Produktet popullore të kujdesit personal janë të ngarkuar absolutisht me kimikate që shkaktojnë kancer, përfshirë çrregulluesit e hormoneve, kancerogjenët e njohur dhe kimikatet e aromave. Pothuajse të gjitha detergjentët e njohur të rrobave dhe zbutësit e rrobave shkaktojnë kancer.

GENJESHTRA # 6) Pesticidet dhe herbicidet nuk shkaktojnë kancer.
E VËRTETA: Pesticidet punojnë vetëm sepse ndërhyjnë në proceset metabolike dhe vrasin organizmat.

Sipas përkufizimit, ato janë vdekjeprurëse, ose nuk do të përdoreshin si pesticide. Herbicidi më i popullarizuar në botë, glyphosate, është molekularisht shumë i ngjashëm me VX Nerve Gas, substanca më toksike e krijuar ndonjëherë nga njerëzimi … dhe u zhvillua si një armë e shkatërrimit në masë.

GENJESHTRA # 7) Ju jeni të destinuar të keni kancer dhe nuk ka asgjë që mund të bëni për ta ndaluar atë.

E VËRTETA: Nuk ka asgjë në gjenet që ju programon të keni kancer. Kodi juaj gjenetik është në të vërtetë një plan për shëndetin e përsosur.

Por kur qelizat e trupit tuaj janë të larë në toksike, kimikatet që shkaktojnë kancer në ushqim dhe produkte të kujdesit personal, ajo shkakton gjenet e mira që të kthehen ne te keqia (përmes mutacioneve), duke çuar në kancer. Ju keni kontroll të jashtëzakonshëm mbi ekspozimin tuaj ndaj (ose shmangies) të kimikateve që shkaktojnë kancer.

GENJESHTRA # 8) Mjekët e kancerit duan t’ju ndihmojnë të eliminoni kancerin.
E VERTETA: Mjekët e kancerit kanë fitime të mëdha në kimioterapinë, kirurgjinë dhe trajtimet e rrezatimit.

Është në interesin e tyre financiar që ju keni kancer të përsëritur, duke krijuar biznes të përsëritur për ta. Nëse ata ju ndihmuan të eliminoni kancerin, ata do të humbasin biznesin e tuaj dhe do të humbasin nga të gjitha paratë që mund të bëjnë nga sëmundja juaj!

GENJESHTRA # 9) Mamogramët kapin kancerin në fillim dhe në këtë mënyrë “shpëtohen jetn.”

E VËRTETA: Mamogramët lëshojnë rrezatim jonizues që shkakton kancer. Sa më shumë mamografitë bëni, aq më tepër ju jeni që do të diagnostikoheni me kancer … të shkaktuar nga mamografia! Përveç kësaj, ka shumë të dhëna të rreme nga statistikat që dëmtojnë 1/10 femra .

GENJESHTRA # 10) Kompanitë e ilaëve duan të gjejnë një shërim për kancerin.
E VERTETE: Kompanitë e ilaëve duan të mbajnë kancerin për fitime dhe nuk kanë asnjë interes për të eliminuar rrjedhën e tyre të të ardhurave duke shëruar kancerin.

Për ta bërë këtë do të ishte vetëvrasje financiare./Mesazhi/