Ja sa bukur dhe paster mbahen kurbanet ne Malajzi (Video)

Keto dite mbetet qe te beni zgjedhjen e per kurbanin e duhur per te kryer kete pjese te festes se Bajramit.

Nder zgjedhjet e shumta per kete feste, ju mund te shihni kurban te ndryshem, por mund te mos jeni te kenaqur me menyren se si kafshet jane rritur apo mirembajtur.

Per te ju pare syri kurbane te bukur dhe te mbajtur me rregull, shiheni videon me poshte!

/MESAZHI/