Ja si mund t’i ruani lulet në shtëpi

Të gjithë duan që lulet e tyre të duken bukur.

Por shpesh ndodh që atyre iu mungon kujdesi i duhur – harroni t’i ujitni apo edhe i vendosni në vendin e gabuar.

Më pas ndodh që lulet të tkurren apo edhe të thahen.

Por ka një mënyrë që ju t’i ktheni lulet sërish në jetë.

Ja çfarë ju duhet:

Lëvoret e bananes
Kafe e zezë
Lëvoret e vezës
Shtojeni edhe pak ujë dhe përzieni të gjithë përbërësit në një blender.
Përbërësit hidhni më pas rreth lules së vyshkur
…dhe këto më pas janë rezultatet./Mesazhi/