Kelani: Gjendja e sigurisë në Kosovë është e qetë dhe stabile

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë të hënën se gjendja e sigurisë në Kosovë vlerësohet të jetë e qetë dhe stabile.

Në një intervistë për zëri.info, Kelani foli edhe lidhur me mundësinë e sulmeve terroriste në Kosovë.

Ai tha se varësisht nga vlerësimi i gjendjes dhe nga informacionet që marrin policia merr masa shtesë.

Sipas tij, sa i përket sulmeve të mundshme terroriste deri më tani nuk kanë ndonjë informacion konkret për ndonjë sulm të mundshëm terrorist në Kosovë.

Megjithatë, siç tha ai, as Kosova nuk është imune ndaj sulmeve të mundshme sikurse që nuk janë as shtetet tjera më të zhvilluara.

Kelani tha se Policia e Kosovës ka treguar rezultate të mira lidhur me arrestimin e personave që në një mënyrë tjetër ose tjetër mund të lidhen me terrorizmin.