Kërcënimi i rrejshëm e crregullon aeroportin e Kölnit

Aeroporti “Koln Bonn” u crreguallua sot, si pasojë e një kërcënimi me bombë në një aeroplan të Turkish Airlines.
Aeroplani i TA ishte gati për t’u nisur, por pas lajmërimeve për kërcënim, u bastis aeroplani dhe u shtye fluturimi.

Ky crregullim e preku gjithë aeroportin, por me sa duket, e gjitha kishte qenë një farsë.

“Nga thirrja telefonike ishte e qartë se thirrësi po synonte të kapte një fluturim të Turkish Airlines”, ka thënë një zëdhënës i policisë për mediat gjermane. /MESAZHI/