Kështu reagojnë kur goditet një grua në publik, por si reagojnë kur goditet një grua me shami?

Eskperimentet sociale na shfaqin cdo ditë reagime nga më të ndryshme të qytetarëve, dhe janë bërë hiti më i madh në internet.

Një eksperiment i fundit social na shfaqë reagimet e njerëzve kur një burrë godet një grua në rrugë. Në rastin e parë, gruas i dalin në mbrojtje qysh në fillim.

Por cfarë ndodhë kur e njëjta grua vendosë shami, dhe i njëjti burrë e godet atë në të njëjtën rrugë? Sa kalimtarë kalojnë pa reaguar, e sa reagojnë vetëm me shprehje të fytyrës, pa marrë mundim që së paku të thërrasin policinë?

Shikojeni videon dhe zbuloni detajet e eskperimentit. Dhe shpërndajeni! /MESAZHI/