Këto janë porositë e Biden-it për liderët

Zëvendëspresidenti amerikan, Joe Biden, gjatë vizitës që do ta zhvillojë javën e ardhshme në Prishtinë, do t’i takojë presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeministrin Isa Mustafa, por jo edhe liderët e partive opozitare.

Temë e këtyre takimeve pritet të jenë: luftimi i korrupsionit dhe terrorizmit, stabiliteti rajonal, dialogu me Serbinë, si dhe demarkacioni i kufirit me Malin e Zi, shkruan “Zëri”.

Zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, në fillim të javës së ardhshme do ta vizitojë Kosovën, me ç’rast pritet të takohet me presidentin Hashim Thaçi dhe me kryeministrin Isa Mustafa, por jo edhe me liderët e partive opozitare.

Temat e këtyre takimeve pritet të jenë: shtetndërtimi i Kosovës, stabiliteti rajonal, dialogu me Serbinë, lufta kundër terrorizmit dhe çështja e demarkacionit të kufirit me Malin e Zi.