Këto janë të gjitha grupet e Euro 2024

Në Hamburg të Gjermanisë u bë tërheqja e shortit për fazën e grupeve për Kampionatin Evropian.

Euro 2024 do të mbahet në Gjermani vitin e ardhshëm.

Shqipëria është në grupin B me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Të gjitha grupet:

Grupi A

Gjermania

Hungaria

Skocia

Zvicra

Grupi B

Spanja

Shqiperia

Kroacia

Italia

Grupi C

Anglia

Danimarka

Sllovenia

Serbia

Grupi D

Franca

Austria

Holanda

Playoff A

Grupi E

Belgjika

Rumania

Sllovakia

Playoff B

Grupi F

Portugalia

Turqia

Çekia

Playoff C