Kim Mehmeti: Mos trilloni rrezik, ne jemi e keqja e vetes (Video)

Gazetari dhe analisti i njohur shqiptar nga Maqedonia ka nje pergjigje te qarte per te gjithe ata qe trillojne rrezikun nga “ringjallja Osmane”.

“Ballkanasit e trillojnë rrezikun, që pastaj të fillojnë t’i besojnë atij: mendësia antiturke është ajo që e trillon rrezikun nga ringjallja e Perandorisë Osmane.

Pasardhësit e perandorive kujdesen për trashëgimin e tyre kulturore, sepse nuk janë si ne që e lamë shtëpinë e Kongresit të Alfabetit që me te të tallen huliganët maqedonas.

Duke mos mundur të përballemi me të sotmen, ne luftojmë kundër perandorive të vdekura: shqiptaria nuk është e rrezikuar nga perandorit e zhbëra, por nga ‘sulltanët’ tanë partiak që ‘Shqipëritë’ tona i bënë të pabanueshme për rininë.”