Kjo është marka më e mirë e veturave për vitin 2017

Audi, markë luksoze e menaxhuar nga Volkswagen, ofron një linjë të plotë të automjeteve luksoze me performancë të dukshme.

Rrënjët e Audi mund të gjurmohen deri në 1932 (Auto Union), megjithatë, prodhuesi i makinave siç e njohim sot filloi në vitin 1965, kur Volkswagen bleu Auto Union nga Daimler-Benz, transmeotn lajmi.net.

Audi është i njohur sidomos për sistemin e saj të vetëshpallëshëm të Quattro, ndër teknologjitë e tjera më të fundit, edhe pse shqyrtuesit kanë vënë në dukje se disa modele aktuale janë për shkak të përditësimit të teknologjisë. Konkurrentët kryesorë janë prodhuesit gjermanë të luksit, Mercedes-Benz dhe BMW, si dhe markat luksoze japoneze, Acura, Lexus dhe Infiniti.

Makineria gjermane e makinave çmon shumë mirë në renditjen e re të makinave të SHBA-së në News & World Report, duke marrë pikat kryesore në kategori të shumta. Audi ofron mjete dinamike, me karakteristika dhe cilësi të krahasueshme me rivalët e saj të lartë, shpesh në një pikë çmimi më konkurrues sesa ajo e konkurrentëve të saj gjermanë.