KQZ tregon 100% te numerimit (Foto)

Zgjedhjet e sotme ishin mjaft besafuese, dhe kete e tregojne rezultatet preliminiare nga KQZ.

Komunat befasuese ishin Prishtina, e cila po qendron ne fije te tehit mes LDK-se qe pretendon kryeqytetin, dhe VV qe e qeverise ate tani e kater vite. Diferenca per mes tyre eshte me pas se 0.5 %, ndersa flitet se ka vetem 500 vota diference. Per momentin kane mbetur per tu numeruar edhe dy vendvotime.

Tjetra komune “e nxehte” eshte Mitrovica, e cila besimin ia ka besuar kryetarit te deritanishem Agim Bahtiri, i cili prine ndaj Valdete Idrizit me 15 % epersi.

Ferizaji do te udhehiqet nga PDK-ja e Agim Aliut i cili ka 56 % te votave.

Ndersa befasia e redhes vie nga Prizreni, i cili besimin ia dha Mytaher Haskuka, kandidati i VV i cili rrezoi Shaqir Tota nga PDK-ja. /MESAZHI/