Kryeministri Britanik uron Kurban Bajramin

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar Boris Johnson uroi me një mesazh të shkurtë në Twitter.
Do të doja të uroja muslimanët që festojnë këtu në Mbretërinë e Bashkuar dhe në të gjithë botën një Kurban Bajram të gëzueshëm dhe të bekuar, tha Johnson. /mesazhi.com