Grupi krishter Ku Klux Klan shfaqë ritualet e dreqit, i thotë gazetares do të djegim (Video)

Ilia Calderon është gazetare e studiove televizive “Universal”, dhe provoi të marr në interviste disa perkrahes të grupit ekstremist të krishter Ku Klux Klan.

Ajo u përball me akuza të felliqura – të tilla si “ti duhet të digjesh pasi nuk je raca jonë”.

Megjithate, këtë veprim ata nuk e përshkruajne si racist, por si një “normalitet të përshkruar në Bibël”.

Intervista është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale, dhe më poshtë keni mundesi ta shikoni edhe ju vet! /MESAZHI/