Kur mungon njëri puntorë në Kosovë (Video Komike)

Se si punohet në Kosovë, e dinë ata që provohen me punëtorë, e posaqërisht me ata të sektorit publik.

Videoja e mëposhtme komike tregon situatë ku punëtorët nuk interesohen për të kryer detyrat si duhet, por vetëm sa për të thënë se e kryva detyrën time.

Ndiqeni videon dhe mos harroni ti tregoni përshtypjet tuaja… /MESAZHI/