Kurani është për të gjithë: për të dëgjuar, për të medituar dhe për të reflektuar rreth tij.

Ne patëm mundësinë t’i prezantojmë Kuranin e Shenjtë legjendës dhe golashënuesit rekord të Liverpool-it, Ian Rush.