Kuvendi seancë të jashtëzakonshme për shëndetësinë

Kuvendi i Kosovës mban sot seancë të jashtëzakonshme.

Në rend dite është shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore.

Seanca do të fillojë në ora 10:00.