I Lavdëruar qoftë Zoti që na ka bekuar me logjike… (Video)

Këta njerëz në Indi po kryejnë njërin prej “riteve” të tyre, sipas së cilit, po qe se të shkelë lopa, bëhesh “njeri i bekuar”.

Kjo po ndodhë në një zonë rurale të Indisë, vend i cili duket t jetë i shkatërruar nga varfëria dhe skamja.

Me sa duket lopët vërtetë i paskan “bekuar” këta njerëz! I Lavdëruar qoftë Zoti që na ka bekuar neve me logjike te shendoshe dhe Islam… /MESAZHI/