Mashtrimet kryesore të industrisë ushqimore në një video të vetme

Shopper Selecting Package of Ground Beef

Industria e ushqimit eshte e mbushur me plot detaje te panjohura per neve. Ka dhjetera teknika te cilat sherbejne per konservim, dhe ndonjehere per mashtrimin e konsumatoreve, te cilat jane plotesisht te demshme per neve.

Ne shume raste, mollat qe i blejme jane perplot dyll konservues, djathi eshte plot niseshte, embelsirat permbajne mbetje plastike, dhe lengjet kane perplot kimikate dhe ngjyre.

Ndiqeni kete video per te njohur mashtrimet me te zakonshme te industrise ushqimore. /Mesazhi/

Video – 5-Minute Crafts