Mavraj në xhami para ndeshjes me Maqedoninë

Mbrojtësi i Kombëtares së Shqipërisë, iu është drejtuar Xhamisë së Shkodrës në ditën e ndeshjes me Maqedoninë.

Ai fali namazin e sabahut dhe postoi një foto në Facebook.

“Fllad mëngjesi në Shkodër. I lumtur me caktimin e Zotit”, shkroi Mavraj.

Ju kujtojmë që Shqipëria takohet me Maqedoninë prej orës 20:45.