Mbi 850 qytetarë të Kamenicës e pritën iftarin bashkë

Në sheshin Metush Krasniqi në Kamenicë është organizuar një iftar në ambient të hapur, i financuar nga afaristë lokal dhe disa njerëz të vullnetit të mirë.

Të pranishëm në këtë iftar madhështor ishin rreth 850 agjërues.