Mërgim Mavraj me urim të veçantë për 28 Nëntor (Foto)

Sot është Festa e Pavarësisë së Shqipërisë, teksa shteti shqiptar ka 104-vjetorin e lindjes.

Urimet nuk mund të mungonin dhe nga futbollistët kuqezinj, dhe sigurisht nga një prej tyre, i cili është gjithmonë aktiv në Facerbook,

Një nga urimet e veçanta ka mbërritur nga mbrojtësi i kombëtares sonë kuqezi, Mërgim Mavraj. Përmes një fotoje të hedhur në faqen e tij në Facebook, ai uron të gjithë shqiptarët.

“Shoh Kuqezi! Marr frymë shqip!”, shkruan ai.