Messi, Lewandowski, Kante, Jorginho e Benzema në listën e ngushtë

Është zvogëluar në pesë lista e kandidatëve për “Topin e Artë”.

Favoritë janë Lionel Messi e Robert Lewandowski, ndërsa pos tyre në pesëshen e parë kanë mbetur edhe N’Golo Kante, Jorginho dhe Karim Benzema.

Ceremonia madhështore është duke u mbajtur në Paris.