Mjaft është mjaft thotë Salah

Mohammad Salah

Futbollisti i Liverpool dhe Egjiptit Mohamed Salah u bën thirrje liderëve botërorë që ‘të sigurohen që dhuna dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm të ndalet menjëherë’.

Unë u bëj thirrje të gjithë liderëve botërorë, përfshirë Kryeministrin e vendit që ka qenë shtëpia ime për 4 vitet e fundit që të bëjnë gjithçka që kanë në dorë për t’u siguruar që dhuna dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm të ndalet menjëherë. ‘Mjaft është mjaft’ – shtoi Salah. /mesazhi.com