Mustafa: Miratimi i ligjit për veteranët dëshmon forcën e koalicionit

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa thotë se miratimi i ndryshimeve në Ligjin për Veteranët e UÇK-së, tregon seriozitetin dhe forcën e koalicionit PDK-LDK.

Postimi i plotë i Mustafës në Facebook:

Aprovimi i ndryshimeve në Ligjin për Veteranët e UÇK-së dëshmon seriozitetin dhe forcën e koalicionit qeverisës. Uroj deputetët për një vendim shumë të rëndësishëm, Kryetarin e Kuvendit dhe OVL.

Është ky një vendim që ka kërkuar më shumë kohë dhe angazhim, një involvim të kreut të shtetit dhe punë me përkushtim të Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale. Kosova trasoi rrugën për zhvillim të qendrueshëm ekomomik. Urime!